Производи

Челопечко жуле

Традиционалната храна е секогаш вистински избор!

Пробајте го нашето Челопечко жуле, приготвено со многу љубов и по врвен традиционален рецепт. Одличен за секоја пригода, без разлика дали сте во празнична атмосфера или пак опуштен ручек со фамилијата, Челопелкото жуле е совршениот избор!