ТРАДИЦИЈА
и квалитет

традиционално домашно месо
од нашата фарма

Ние ви нудиме домашно месо богато со многу протеини, кое е секогаш свежо директно од нашата фарма. Внимателно го селектираме секој производ и потоа го приготвуваме по врвен стандард, со цел да обезбедиме висок квалитет.
Ви гарантираме вуксни задоволства, и уживање во секој залак!

Сопствено производство на сточна храна

Вакумско пакување

Интернационални сертификати

Професионално обработено

Новости

СВЕЖО МЕСО

Свинското месо е храна богата со протеини и содржи различно количество маснотии. Како и секое месо, говедско или пилешко или …

СОВЕТИ ЗА СОВРШЕНО ПЕЧЕНО МЕСО

1. Солете го месото пред печење Ако го посолите месото непосредно пред печење, веројатно ќе испечете парче месо со солена …

Што е HACCP стандард

HACCP (од англиски: Hazard Analysis and Critical Control Point = Анализа на опасности и критични контролни точки) — систем со …

НАШАТА МИСИЈА И ВИЗИЈА

Континуирано следење на светките трендови како и примена на современи техничко – технолошки решенија засновани на наука и пракса.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Производи

Рецепти

Најдобрите рецепти за домашно свинско месо од месо од нашата фарма во соработка со Tasty Food & Nature

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ