Производи

Челопечки тенок колбас

Челопоечки тенок колбас-идеална комбинација на вкус и текстура. Создаден по традиционален рецепт, овој колбас е составен дел од секоја трпеза. Без разлика дали ќе го сервирате во секојдневните оброци или пак, ќе го приготвите на скара во некоја празнична пригода, може да ви гарантираме дека овој производ ќе направи да уживате во прекрасните моменти со вашите најблиски.