Производи

Челопечки селски колбас

Убаво е кога ги чуваме традиционалните рецепти и ги пренесуваме од генерација на генерација. Нашиот селски колбас во комбинацинја со гравче на тавче, едноставно полн погодок!

Постојат многу рецепти за селски колбаси, без разлика на кој начин преферирате да го приготвите, нашиот Челопечки селски колбас, ручекот со Вашите најблиски ќе ви го направи целосен и проследен со многу задоволства!