Производи

Чаден свински бут

Нашите мајстори го усовршија процесот на чадење до степен на перфекција. Чадениот свински бут со сигурност ќе биде омилен производ на вашата трпеза. Можете да го комбинирате и додавате во многу рецепти и да уживате во секој залак!