Производи

Свински ролован пафлак

Комбинација од секогаш свежото и квалитетно месо на МИЧ, до Вашата трпеза го носиме највкусниот Свински ролован пафлак! Префинетоста на овој прозвод секогаш ќе Ве натера да посегнете по уште еден и уште еден вкусен залак… Уживајте.