Производи

Свински врат суво солен

Нашиот Свински суво солен врат е производ кој можете да го додавате или пак комбинирате со многу нешта. Без разлика дали сте за ладно предјадење или пак топла пита, свинскиот суво солен врат гарантирано ќе направи голема разлика во вкусот и ќе го донесе вашиот оброк до совршенство.