Производи

Ребро

Реброто е вистински деликатес за вашата трпеза. Секогаш вистински избор за сите гурмани, кои обожуваат сочно и вкусно свежо месо. За да се долови вистинскиот вкус на реброто, наш предлог е да го испечете, а секако, може да се приготви и на скара.