Производи

Крањски колбас

Овој колбас се карактеризира со неодолива арома, мирис и шарена текстура. Секој љубител на добра скара не би можел да замисли гурманска средба без овој призвод. Од друга страна пак, за љубителите на традиционалната храна предлагаме гравче на тавче во комбинација со Крањскиот колбас, совршенство!