Производи

Каре

Свинското каре е богато со цинк, железо и Б-витамини. Секогаш вистински избор ако сакате богата трпеза. Го сакате пржено, печено или пак на скара? Без разлика на кој начин ќе одлучите да го приготвите, ви гарантираме уживање во секој залак!