Производи

Врат со коска

Нашиот врат со коска е вистински избор за сите љубители на скара. Свежо и сочно парче месо на кое никој не би останал рамнодушен. Пробајте еднаш и ви гарантираме дека вратот со коска ќе биде верен пријател на секоја ваша гурманска средба!